TERRY PRATCHETT

TERRY PRATCHETT

ROB WILKINS

26,50 €
IVA incluido
Sin estoc, pero te lo encontramos
Editorial:
MAI MÉS
Año de edición:
2022
Materia:
Biografies
Idioma:
Català
ISBN:
978-84-124930-6-1
Páginas:
560
26,50 €
IVA incluido
Sin estoc, pero te lo encontramos
Añadir a favoritos

Retrat profundament emotiu i personal de la vida extraordinària de sir Terry Pratchett, escrit amb un coneixement de causa incomparable i ple d'anècdotes divertides, aquesta és l'única biografia oficial d'un dels millors autors de la nostra època.

Abans de la seva mort massa precoç, en Terry escrivia unes memòries: la història d'un noi de sis anys al qual un professor va dir que mai no arribaria enlloc, i que es va passar la resta de la seva vida demostrant-li que s'havia equivocat. Perquè en Terry va viure una vida plena de gestes increïbles: convertir-se en un dels autors més venuts i estimats de la Gran Bretanya, guanyar la prestigiosa Medalla Carnegie i rebre el títol de cavaller.

Ara, el llibre que en Terry tristament no va poder acabar, l'ha escrit Rob Wilkins, el seu antic assistent, amic i ara marmessor del llegat literari Pratchett. Aprofitant els seus records extensissims, juntament amb els de la família, amics i col·legues de l'autor, Rob ens revela una imatge sencera de la vida d'en Terry: des de la infantesa fins a la seva astoradora carrera literària, i com es va trobar i enfrontar a la "tocadeta de collons" de la malaltia d'Alzheimer.

Artículos relacionados