UNA HISENDA A LA CATALANA

UNA HISENDA A LA CATALANA

PREGUNTES I RESPOSTES SOBRE LA HISENDA PRÒPIA

IGLESIAS CAPELLAS, JOAN

16,00 €
IVA incluido
Disponible en 2/3 dias
Editorial:
ANGLE EDITORIAL
Año de edición:
2015
Materia:
Economia, finances, empresa i gestió
Idioma:
Català
ISBN:
978-84-16139-32-3
Páginas:
208
Encuadernación:
Mapa plegat
Colección:
EL FIL D'ARIADNA
16,00 €
IVA incluido
Disponible en 2/3 dias
Añadir a favoritos

Una hisenda a la catalana
Preguntes i respostes sobre la hisenda pròpia
Joan Iglesias Capellas
Una hisenda pròpia, de tots i per a tots.

Gran coneixedor de la teoria i la realitat de la hisenda pública espanyola, Joan Iglesias Capellas descriu com ha de ser la futura hisenda catalana: una nova estructura tributària, un nou model de gestió i una nova administració tributària, tot basat en la transparència i la confiança en els contribuents. Es tracta d'un element fonamental en allò que anomenem estructures d'estat.

En aquest llibre Joan Iglesias planteja moltes propostes sobre com ha de funcionar la hisenda pública. N’hi ha algunes de sentit comú que gairebé tothom pot compartir. N’hi ha d’altres que són el resultat d’un profund coneixement de la fiscalitat espanyola i, finalment, n'hi ha que s’inspiren en les solucions que han trobat els països més avançats. I com diu Artur Mas al pròleg: «En conjunt totes elles configuren una visió de la fiscalitat que la Generalitat de Catalunya podria oferir als seus ciutadans i ciutadanes en el moment en què assoleixi la plena sobirania fiscal.»

L'autor és l'encarregat de dissenyar el nou Model d'Administració Tributària de Catalunya.

Joan Iglesias Capellas
Joan Iglesias Capellas Nascut a Sabadell el 1965 és doctor en Dret per la UAB i inspector d’Hisenda de l’Estat. Ha estat professor de Dret Tributari a la facultat de Dret de la UAB i en diversos centres especialitzats. És autor de diversos manuals i monografies sobre temes tributaris. L’any 2011 va guanyar el primer Premi Estudios Financieros de Tributación per «La regularización de la defraudación tributaria constitutiva de delito contra la Hacienda Pública».

Actualment és assessor del president de la Generalitat de Catalunya i és el director del Programa per la definició d’un nou model d’Administració Tributària de Catalunya. I també ha col· laborat amb el Consell Assessor per a la Transició Nacional.

Artículos relacionados