VIURE SENSE PENSAR, VIURE EN PLENITUD

VIURE SENSE PENSAR, VIURE EN PLENITUD

RESPOSTES DE L'ÀNIMA A LES PREGUNTES DE LA VIDA

ANTONIO JORGE LARRUY BAEZA

17,50 €
IVA incluido
Sin estoc, pero te lo encontramos
Editorial:
ANGLE EDITORIAL
Año de edición:
2014
Materia:
Desenvolupament personal
Idioma:
Català
ISBN:
978-84-16139-23-1
Páginas:
256
Encuadernación:
Mapa plegat
Colección:
INSPIRA
17,50 €
IVA incluido
Sin estoc, pero te lo encontramos
Añadir a favoritos

En tots nosaltres hi ha una demanda profunda de plenitud, un anhel de més naturalitat i autenticitat, de ser nosaltres mateixos d'una manera lliure, espontània i sense limitacions. En definitiva, de viure bé.
Busquem respostes a l'exterior i no som conscients que la clau és al nostre interior. Antonio Jorge Larruy et pro· posa quatre grans eines: l'actitud positiva, l'acceptació, la meditació i la reeducació del nen interior. Som un potencial d'energia, d'amor i de llum i intel·ligència, i exercitant-nos aconseguirem viure plenament.
A través de casos pràctics i de preguntes plantejades per persones com tu, el llibre t'acompanyarà en tot el que et preocupa: la família, els fills, la parella, la feina, els diners, les malalties, la relació amb un mateix i amb els altres, el creixement personal.
«Aquest llibre s'ocupa dels pensaments, però va molt més enllà, en direcció a la plenitud i la pau interior. I ho fa amb un llenguatge que en cap cas és místic: Antonio Jorge Larruy toca de peus a terra. Aquest és, al meu entendre, el seu principal mèrit.» [Del pròleg de Gaspar Hernàndez].
Amb preguntes i respostes del programa L'ofici de viure, de Catalunya Ràdio.

Artículos relacionados