A PEU PER LA SELVA

A PEU PER LA SELVA

A.A.D.D.

8,00 €
IVA incluido
En stock
Editorial:
ASSOCIACIÓ DE TURISME LA SELVA
8,00 €
IVA incluido
En stock
Añadir a favoritos

Per gaudir intensament de la comarca de la Selva posem a la vostra disposició una xarxa de camins adequats per a la pràctica del senderisme que creuen de nord a sud i d’est a oest la comarca. Es coneixen com els “Grans Camins de l’Aigua” i uneixen tots els municipis de la comarca mitjançant trams de diferent durada i dificultat.

Aquesta xarxa permet que cadascú es programi els seus recorreguts o bé que gaudeixi de les “Rutes a peu per la Selva” que us recomanem en aquest dossier. Són itineraris que recorren camins amb història, antics camins de bandolers, que acompanyen les rieres i camins abocats a la Mar Mediterrània, d’ells en trobareu una descripció general i el detall de la ruta al seu pas per la Selva, la informació tècnica que necessiteu a més de la més pràctica per preparar-vos el viatge. A més, al final de la guia us proposem rutes locals per a fer en un sol dia per tal de conèixer l’entorn natural dels nostres municipis.

Les “Rutes a peu per la Selva” us conviden a conèixer caminant la gastronomia selvatana, les seves tradicions, l’ oferta d’activitats complementàries i, sobretot, un patrimoni natural i cultural poc conegut de rius, molins, estanys, rieres, ponts rescloses, penya-segats, llacunes i pous de glaç.

Otros libros del autor