COM HAN DE MENJAR ELS INFANTS I ELS ADOLESCENTS

COM HAN DE MENJAR ELS INFANTS I ELS ADOLESCENTS

ASPECTES PSICOSOCIALS I NUTRICIONALS DE L'ALIMENTACIÓ

ANGUERA SALVATELLA, MARTA / GEIS BALAGUER, ÀNGELS / VENDRELL MAÑÓS, ROSER / IGLÉSIAS SOLÀ, JAUME / CUENCA QU

16,00 €
IVA incluido
Disponible en 2/3 dias
Editorial:
PAGÈS EDITORS
Año de edición:
2014
Materia:
Nutrició, dietètica, intoleràncies, dietes
Idioma:
Català
ISBN:
978-84-9975-403-1
Páginas:
132
16,00 €
IVA incluido
Disponible en 2/3 dias
Añadir a favoritos

Marta Anguera Salvatella és infermera dietista-nutricionista. Professora de la Universitat Ramon Llull, assessora nutricional de diversos
centres escolars, llars d’infants i d'assistència en l’embaràs i la salut.
Àngels Geis Balaguer és pedagoga i logopeda, professora de magisteri a la Facultat de Psicologia i Ciències de l’Educació i l’Esport Blanquerna.
Educadora en educació infantil i assessora de llars d’infants.
Roser Vendrell Mañós és mestra, pedagoga i doctorada en psicologia. Professora a la Facultat de Psicologia i Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna. Treballa en l'atenció a nens i adolescents.
Jaume Iglésias Solà és pediatre, facultatiu emèrit per l’Institut Català de la Salut. Ha estat president de la Societat Catalana de Pediatria.
Noemí Cuenca Quesada ésinfermera i dietista-nutricionista. Professora de la Universitat Ramon Llull i la UOC. Assessora nutricional en l’àmbit
assistencial i en revisió de menús d’escoles i llars d’infants.

Aquest llibre ofereix orientacions sobre l'alimentació infantil i pautes nutricionals i educatives, molt funcionals i pràctiques, des del naixement fins a l'adolescència. L'alimentació té en qualsevol context un doble vessant, un vinculat a la nutrició i l'altre a la sociabilitat. Amb el primer es tracta de proporcionar la ingesta adequada de nutrients per tal que els infants aconsegueixin un creixement òptim; amb el segon entenem que tot acte que té a veure amb l?alimentació és un fet social de tracte interpersonal que afavoreix la comunicació i el desenvolupament de la personalitat. El nostre objectiu és afavorir el desenvolupament integral dels infants i dels adolescents possibilitant tant l'assumpció d'hàbits alimentaris saludables com la consciència de la importància que tenen els àpats com a generadors de salut, plaer i, al mateix temps, com a espais de relació i comunicació.

Artículos relacionados