DEPURACIÓ HEPÀTICA

DEPURACIÓ HEPÀTICA

UN PROGRAMA DE CINC DIES PER ELIMINAR EXCESSOS I RESETEJAR COS I MENT

CARLA ZAPLANA VERGÉS

15,95 €
IVA incluido
En stock
Editorial:
COSSETÀNIA EDICIONES
Año de edición:
2021
Materia:
Cuina sana
Idioma:
Català
ISBN:
978-84-1356-155-4
Páginas:
272
Encuadernación:
Mapa plegat
Colección:
Azimut
15,95 €
IVA incluido
En stock
Añadir a favoritos

«ESTIMA EL TEU COS NO PER COM LLUEIX, SINÓ PER TOT EL QUE ÉS CAPAÇ DE FER.»
El cos és el vehicle que permet que el nostre ésser creixi, es desenvolupi, experimenti i evolucioni. Sabem que funciona de manera holística i perfectament coordinada, però a vegades cal parar atenció en la salut de certs òrgans que tenen un paper fonamental en el nostre benestar.
Carla Zaplana, experta nutricionista i dietista, proposa un programa pràctic centrat en el fetge, un òrgan que pren part activa en més de cinc-centes funcions vitals. L'objectiu és descongestionar-lo, per tal de poder processar i eliminar millor les substàncies tòxiques que entren a l'organisme. En aquest llibre explorarem l'impacte de les toxines en el nostre estat físic i emocional i descobrirem tots els beneficis de la depuració hepàtica per a la salut. I és que no es tradueix només en la pèrdua de pes i retenció de líquids, sinó que ajuda a combatre el fetge gras i també redueix la inflamació generalitzada, millora les digestions, proporciona un descans reparador i una major claredat mental. A més, Carla Zaplana ens acompanya i ens guia pas a pas per tal que, dedicant-hi només 5 dies l'any, aconseguim fer un reset complet del nostre organisme.
Carla Zaplana ens acompanya i ens guia pas a pas per tal que, dedicant-hi només 5 dies l'any, aconseguim fer un "reset" complet del nostre organisme.

Artículos relacionados