ELS DOS COSTATS DE LA BÀSCULA

ELS DOS COSTATS DE LA BÀSCULA

FOLCH MUNUERA, MONTSERRAT / CERVERA NOGUÉS, JORDI

17,50 €
IVA incluido
Disponible en 2/3 dias
Editorial:
ANGLE EDITORIAL
Año de edición:
2013
Materia:
Nutrició, dietètica, intoleràncies, dietes
Idioma:
Català
ISBN:
978-84-15695-29-5
Páginas:
304
Colección:
INSPIRA
17,50 €
IVA incluido
Disponible en 2/3 dias
Añadir a favoritos

Tothom sap que no és fàcil aprimar-se i que sovint ens venen dietes miracle que no acaben funcionant. Ara, per primera vegada podem llegir pas a pas, amb un seguiment diari, com es prepara i es porta a terme un procés d'aprimament: a un costat de la bàscula, la doctora Folch amb els seus coneixements i llarga experiència; a l'altre, l'escriptor Jordi Cervera amb el seu desig de perdre pes i la seva determinació.
La doctora Montse Folch marca les pautes d'alimentació que haurà de seguir el seu pacient i ens farà entendre per què les va modificant en funció dels resultats obtinguts i del moment anímic de Jordi Cervera: a l'eufòria inicial per perdre els primers quilos, acostumen a succeir-la patiments i vacil·lacions, però també satisfaccions i nous reptes per arribar a l'objectiu final. De la mà de tots dos, doctora i pacient, gràcies al seguiment mèdic d'una i a les vivències de l'altre, coneixerem les claus de l'èxit per aprimar-se i acostar-se a un estil de vida saludable.
Un llibre amb pautes alimentàries que el lector podrà entendre i aplicar per superar les dificultats que sorgeixen durant un procés d'aprimament.
Un llibre que t'acompanyarà i et donarà forces, sigui quina sigui la teva dieta.

Artículos relacionados