FILOSOFIA PER A EXPLORADORS POLARS

FILOSOFIA PER A EXPLORADORS POLARS

LLIÇONS DE VIDA D'UN EXPLORADOR BEST-SELLER

ERLING KAGGE

14,90 €
IVA incluido
En stock
Editorial:
COMANEGRA
Año de edición:
2021
Materia:
Literatura motivacional
Idioma:
Català
ISBN:
978-84-18857-41-6
Páginas:
168
14,90 €
IVA incluido
En stock
Añadir a favoritos

Erling Kagge ens pot semblar l’encarnació del superhome: va ser la primera persona a culminar «els tres pols» (el Sud, el Nord i l’Everest) i el primer que va arribar caminant en solitari al pol Sud; col·leccionista d’art, editor d’èxit, autor supervendes i pare de família. Amb aquesta motxilla, Kagge ha escrit aquí els principis que l’han fet ser qui és, i que ens poden ajudar a conquerir les nostres pròpies fites
quotidianes; les petites grans exploracions de cada dia.

Després del rècord dels tres pols i haver estat portada internacional de la revista Time, Kagge es va graduar en Filosofia a Cambridge i va fundar la seva pròpia editorial. Ha escrit una dotzena de llibres, entre els quals El silenci en temps de soroll.

«De vegades somio en la vida allà al gel, però no com una idea romàntica o ingènua, sinó perquè estic convençut que l’existència allí, en la seva simplicitat, tenia la màxima De vegades somio en la vida allà al gel, però no com una idea romàntica o ingènua, sinó perquè estic convençut que l’existència allí, en la seva simplicitat, tenia la màxima plenitud»

Artículos relacionados