UNA DOLÇA REVOLUCIÓ

UNA DOLÇA REVOLUCIÓ

JOSEP PÀMIES

15,00 €
IVA incluido
Disponible en 2/3 dias
Editorial:
STEVIA EDITORS
Año de edición:
2013
Materia:
Plantes medicinals i culinaries
Idioma:
Català
ISBN:
978-84-616-5782-7
Páginas:
284
15,00 €
IVA incluido
Disponible en 2/3 dias
Añadir a favoritos

El pagès i activista Josep Pàmies publica el seu primer llibre: “Una dolça revolució”. Stevia Editors posa la segona edició del llibre a disposició de la seva llibreria.

“Hi ha plantes que es prohibeixen perquè no son un negoci per la indústria farmacèutica”

A “Una dolça revolució”, Josep Pàmies exposa la seva trajectòria vital i els resultats de la seva recerca en els àmbits de l’alimentació i la salut. Al llarg dels anys ha comprovat de primera mà el mal que l’agricultura convencional està fent a la salut de les persones i al medi ambient, i això li ha fet prendre consciència dels interessos ocults que es mouen fora de la vista dels ciutadans. És per això que, desenganyat amb l’alimentació industrial que ell mateix també va produir durant uns anys, actualment dedica les seves energies a promoure un estil de vida natural i encoratja tothom a ser part del canvi que la humanitat necessita.

“La meva història és la d’un pagès convencional que un dia, casualment, va descobrir que l’estaven enganyant i que, quan va descórrer les cortines, es va esgarrifar en veure que l’engany era molt més gran del que hauria pogut imaginar.”

Artículos relacionados