CARMANYOLES

CARMANYOLES

RECEPTES SALUDABLES PER A CADA DIA

NÚRIA GISPERT VILÀ

19,90 €
IVA incluido
En stock
Editorial:
COSSETÀNIA EDICIONES
Año de edición:
2020
Materia:
Cuina sana
Idioma:
Català
ISBN:
978-84-9034-992-2
Páginas:
160
Colección:
Azimut
19,90 €
IVA incluido
En stock
Añadir a favoritos

Portar carmanyola a la feina és una pràctica cada cop més estesa i quotidiana, però sovint no sintonitza amb la idea de seguir una dieta equilibrada i saludable. La manca de temps fa que es recorri habitualment a amanides verdes, a restes de la nevera o a precuinats, sense tenir en consideració l'aspecte nutritiu del plat.
En aquest llibre us plantegem 60 receptes de carmanyola variades i equilibrades, i us oferim els millors consells d'organització a l'hora d'elaborar els menús, perquè resulti una tasca amena, atractiva i sense complicacions afegides.
Amb l'objectiu d'aprofitar els productes de temporada, el llibre està organitzat per estacions i amb propostes de dos plats -un primer i un segon- de dilluns a divendres. Però també hi ha, per a cada estacionalitat, una llista de cinc receptes més completes i nutritives de plat únic, per atendre les preferències de tots els lectors.
Núria Gispert, autora de Cuina en menys de 3 hores per a tota la setmana, un dels llibres imprescindibles del batch cooking, en aquesta ocasió ens ensenya a fer plats fàcils, atractius i saborosos pensats per gaudir, també a la feina, del menjar casolà.

Artículos relacionados